Вихра не само знаела за изневярата на съпруга си с колежката им Ирина Сарачинова, но самата тя също потърсила утеха в прегръдките на друг мъж.

Иван съобщи, че законната му половинка не била никак изненадана, когато той й споделил за припламналите чувства между него и Ирина. Казала: “Знам отдавна”.

Източник на “Всеки ден” твърди, че самата Вихра пуснала слуховете за любовния триъгълник, за да изпревари пиара на прелюбодейците.

Рогоноската избира най-подходящия момент, за да хвърли бомбата и да разобличи любовчиите. Така тя излиза добрата, а Иван и Ирина са лошите и обират негативите на обществото – в това отношение водещият има голям опит. Вихра запазва добрите си позиции в медията и си гарантира нов ангажимент, пише kliuki.bg.

Запознати твърдят, че “отчаяната съпруга” ще обедини отчаяните жени в България и ще се превърне в техен кумир, а това ще й донесе стабилен рейтинг. Хиляди жени пред малкия екран ще намерят нещо общо със съдбата на водещата и ще й симпатизират.

*Вихра

А всъщност Вихра нито е самотна, нито отчаяна. Тя от доста време си е “изплела кошницата” и много добре знае какво прави. Изненаданите от цялата работа останаха Иван и Ирина, които тепърва ще се готвят за война срещу конкурентката си в Нова Тв.

*Ирина и Иван

От медията засега потвърждават, че неделният блок „Станция Нова” остава на екран. В интервю Иван пък твърди, че Вихра ще остане водеща на „Отчаяните съпруги”...

*"Отчаяните съпруги" Мая Савова(Л) и Вихра Христова (Д), заедно с водещата на "Най-добрата майка" Ирина Сарачинова (С)

Освен това стана ясно, че дъщеричката на Иван и Вихра – Ава, остава при майка си, която и дума не дава да се изрича за това при кого ще бъде детето.

*Вихра, Иван и Ава

Децата на Ирина Сарачинова ще останат с нея и Иван. Сарачинова доскоро обяснява в свои интервюта как на подрастващите са нужни щастие и ласки. Но след любовната й авантюра поне три деца ще бъдат разделени от бащите си – отбелязва „България днес”.

*Ирина с децата си

Междувременно двамата прелюбодейци не си губят времето, демонстрирайки без свян любовта си на черноморския бряг. Водещите по цял ден се натискат на плажа, наливат се с алкохол и си прекарват повече от чудесно. Компания им правят колегата им Андрей и продуцентът Нико Тупарев с жена му.