Иван и Вихра няма да разтрогват брака си въпреки наглите изцепки на прелюбодееца, който вече открито демонстрира извънбрачната си връзка с Ирина Сарачинова.

Източници на “ШОУ”, близки до семейство Христови, разкриха, че причината водещите да не се развеждат са милионите, имотите и придобивките, натрупани по време на брака им. Ако поиска развод, продуцентът и тв водещ рискува да остане гол като пушка...

Затова той смятал да приложи “номера на Денис Ризов”, който по същия повод не се е разделил официално с Наталия Симеонова. Засега синеокият хитряга оставял Вихра да си мисли, че увлечението му е временно и може да се върне при нея. Тя пък, от своя страна, още обичала безумно “лошото момче на телевизията”, а и не искала щерка им да израсне без баща, пише blitz.bg.

*Иван и Вихра на сватбата им (Снимка: сп. Story)

Поредната “отчаяна съпруга” в момента плаче на рамото на своята менторка и приятелка Миглена Ангелова. Според източници на “ШОУ” в момента Вихра е в крайморския апартамент на дружката си в курорта Свети Влас, където Меги й давала ценни съвети как да спаси брака си.

Малката дъщеричка на полуразбитото семейство е с майка си, като Иван от време на време идвал да я вземе за по няколко дена и я водел в Лозенец, където самият той прекарва лятото. Когато бил с Ава, той натирял любовницата си Ирина Сарачинова в съседен хотел, носи мълвата.

*Вихра, Иван и Ава

Добилата популярност от малкия екран като най-добрата майка харчи минимум три хилядарки на месец за поддръжката си, която включва занимания с тае-бо, процедури при козметик и още безчет глезотийки, разкриват нейни познати. Преди години блондинката ги шашкала и с уроци по бокс. Основното хоби на „най-добрата майка” обаче си остават мъжете, мълвят злите езици.

Според източници от Нова телевизия Сарачинова, която е бивша Тенчева, си била поставила за цел да стане Христова и неотклонно я следвала. Но както става ясно, най-вероятно няма да я огрее, защото, каквото и да ти говорят, дори за любов, винаги в крайна сметка става дума за пари.

*Иван и Ирина

Коз за Ирина в отношенията с Иван е това, че бившата й приятелка Вихра е споделяла всичките си тайни с нея. Сега хитрата блондинка използвала това като оръжие. Палавата водеща владее изкусно актьорското майсторство и по думите на познатите й в това отношение е самороден талант.

В годините, в които е била пресаташе на Васил Божков, Ирина е усвоила и техниката на пиара, като се възползва от това, за да реди собствения си имидж.

Водещата крие от Иван лошите си страни, станали причина да развали отношенията със съпруга си, и изтъква само положителните си качества. По същия начин, коментират злите езици, вади на показ само моменти от биографията си, които играят за положителния й образ.

*Ирина и Иван

При първите си интервюта като водеща на „Станция нова” примерно Сарачинова акцентираше на това, че не е имала никакъв опит, когато е приела предложението да се пробва за водеща, което пък било изненада и за нея самата. Паметливи припомнят обаче, че Сарачинова може и да е нямала опит, но Тенчева - да. През 2001-ва тя се изявява в предаването „Обичай ме нежно” по кабелните телевизии "Канал 3" и СКАТ. Там тогавашната студентка във Факултета по журналистика, специалност връзки с обществеността събира самотни души, които се срещат за пръв път пред камерите.

Ирина има две деца от настоящия си съпруг – Спас и Верджиния, които са се радвали на охолство, преди палавата им майка да завърти опашка пред Иван. Пищните празненства на децата й и екстериорът на луксозната къща в квартал от затворен тип, където живееха Сарачинови, са изтрити от социалните мрежи след избухването на скандала за връзката й с мъжа на приятелката си Вихра.

*Мая Савова, Ирина Сарачинова и Вихра Христова

Основен източник на скъпата й поддръжка досега беше съпругът й - милионерът Георги Сарачинов. Ирина държи и кабинет, спонсориран навремето от настоящия рогоносец. Там блондинката го раздавала нещо като психотерапевт, или лайф коуч (житейски треньор - бел. ред.), както тя сама префърцунено се нарича.

Обслужваните от нея били предимно жени с проблеми от приятелското обкръжение на съпруга й. Клиентелата обаче рязко секнала, след като се разчуло, че двамата с Георги са в развод заради грозната изневяра от нейна страна. Според нейни познати обаче Сарачинова и от това може да извади дивиденти в своя полза, представяйки се за жена, която се бори за любовта си.

Баровецът, с когото Ирина се развежда, обаче можел да й извърти номер и да претендира за родителските права над малчуганите, на които тя дава скандален пример.

*Ирина с децата си

В розовия си период като милионерска съпруга Сарачинова обясняваше, че с Жоро се запознали неочаквано, когато пристигнал на рождения й ден преди няколко години със свой приятел. По нейния разказ, той хлътнал по нея от раз и веднага решил, че това е жената на живота му. Бизнесменът бил на върха на щастието след раждането на Спас, а после и на сестричката му Джинджи.

“След като станах майка, голяма част от ценностите и вътрешните ми търсения претърпяха пренареждане. Така неволно стъпих на новия си път и открих новото си амплоа да помагам на хората да открият онова, което лично за тях е щастие”, споделя в стила на сапунките Ирина в интервю, в което също така заключава: “Никой не е застрахован от нищо в този живот, но когато има любов, каквато ние жените носим по рождение, можем да се справим с всичко. Поне на психическо и духовно ниво”.

Сарачинова обаче няма да преживее дълго на едната гола любов, а резултатът от лудешкото приключение са най-малко две развалени семейства...

*Ирина и Иван

Вижте фотогалерия:

"Отчаяните съпруги" Вихра и Мая

Ирина Сарачинова, "Най-добрата майка"

Снимка (водеща): Максимум