„Не съм бременна и няма да се омъжвам", това заяви с усмивка най-младата народна представителка - Калина Крумова от "Атака" в предаването "На кафе".

26-годишната хубавица вече има един брак зад гърба си и син, който навлиза в пубертета.

Тя разбрала, че синът й Коко е пораснал тази година, когато вместо раница с картинки от анимационни филмчета за училище, той поискал тя да е с графити, пише "Труд".

Младата депутатка се слави като добра домакиня и обича да приготвя калорични, но вкусни яденета и най-важното, не се страхува, че ще развали фигурата си, но все пак избягва хляба и другите тестени изделия. Любимото й ястие е сирене, печено с мед и орехи.

Крумова обаче пази в тайна личния си живот, но не отрича, че има човек до себе си сега. Избраникът на сърцето й нямал нищо общо с политиката. Депутатката го показа публично на светски събития през лятото на тази година.

Според Крумова бракът е най-нормалното нещо, но не може сватбата да е крайна точка на някакъв път. Отношенията между двама души или ги има, или ги няма. Халка, подпис, не са гаранция, отсича тя.

Въпреки всички тя не отрича, че сватбата не е събитието на живота й. Според нея разковничето е в дребните неща, в отношенията в ежедневието, а не по празници и други специални поводи. Никаква церемония не може да ги компенсира, разсъждава депутатката, която старателно крие личния си живот.