Поп хулиганката Лора Караджова стяга куфари за Варна, където ще изкара цялото лято.

Половинката й Валентин стопанисва както дом в морската ни столица, така и школа по киокушин карате. Със скока на температурите над 20 градуса той се връща в родния си град и заради страстта си към сърфа.

„Там е по-добре и за дъщеря ми. Аз съм къмпингарка, но Алиса е малка още да я водим на такъв тип почивка, затова е добре плажът да е близо до нас. Оттам ще ходя и на участия по морето”, обяснява Лора.

Тя признава, че съчетава трудно ангажиментите си в нощните клубове и отглеждането на бебето. Още по-трудно обаче й било в началото на тази година, когато счупила крак, докато карала сноуборд в Банско. Костта пострадала на три места и блондинката се подложила на операция, която я изкарала извън строя за повече от 30 дни.

Изпълнителката на „Спуснати завеси” легнала под ножа само два месеца след като родила дъщеря си със секцио. Обездвижването й наложило майка й да се пренесе в дома й, за да се грижи за нея и бебето. „

Отвикнала съм да деля покрив с нея и беше много страшно, имахме скандали ежедневно. Казах си, че просто трябва да стисна зъби и да чакам този период да мине”, казва Караджова.