След репортаж на Нова, върнаха детето на бившата „Мисис България” и състезател по конна езда Екатерина Велчева. Както Hotnews.bg вече писа тя разказа, че не може да види дъщеря си. По думите ѝ 4-годишното момиченце е отвлечено от баща си, с когото Екатерина е разделена от една година. Екатерина е бивша съпруга на най-добрия български автомобилен пилот Румен Дунев. Двамата се разведоха след като Катя му кръшна с богаташа Жоро Шопа, твърдят слуховете, които миската яростно отрича.

След раздялата си с Дунев Катя ражда дъщеря Мария. Според слуховете баща на детето е именно Жоро Шопа, а заради Дунева той зарязва законната си половинка – Нина. Дунева твърди, че двамата никога не са имали връзка. Румен Дунев преди години сви семейно гнездо с новата си жена Ани. Катя и Румен изключително трудно разделиха богатството, което натрупаха, но нямаха проблеми по въпроса за отглеждането на сина им Енрико.

След развода Велчева сви семейно гнездо с Александър Кръстев, но и с него не й провървя и се разделиха. По думите ѝ 4-годишната й дъщеря е отвлечена от баща си, с когото Екатерина е разделена от една година. Преди години Екатерина имаше пререкания и с втората жена на първи си мъж Румен. Повод за скандалите стана фамилията Дунев, която Катя носеше и след развода, а новата му жена искаше само тя да се представя с фамилията му. Двете жени се хванаха за косите и качваха жалки чатове във фейсбук, всяка права за себе си. В крайна сметка Катя се отказа от Дунева и вече се представя като Велчева.