Моника Валериева призна, че бурно рекламирана й връзка с Меди е била само реклама. Силиконката показа стори, което само Hotnews.bg видя, на което грозната татуировка с името на певеца липсва от тялото й. Припомняме ви, че за измислената връзка с Меди се заговори, след като тя показа името му, изписано все едно от неграмотен случаен минувач на гърба си. Сега обаче то липсва, а Моника грее в прилепнал латексов панталон, който е съчетала с цикламено бюстие от пера и което ясно показва липсата на татуировката.

Според опашатата лъжа Моника и Меди се били сближили преди близо година. В първите дни от настъпването на COVID-19 у нас автомобилът на един от най-популярните чалгари бе задигнат от нагли апаши в Студентски град. Моника преди години също си изпати в същия квартал. Апартаментът на силиконката бе разбит. А от него бяха откраднати вещи и бижута на стойност 400 000 лева.Злощастните случки сближават двамата и двамата се влюбват още в началото на пандемията.

По същото време обаче Меди бе като залепен за Азис, помни Hotnews.bg. Той успява да извлече максимални ползи около затварянето на заведенията през март миналата година. След няколко месеца в локдаун, много от кръчмите спират да канят утвърдените имена в бранша, тъй като не могат да им плащат високите хонорари. Тогава на помощ идва Азис. Той уговаря собствениците на дискотеки по морето да наемат Меди, който бил съгласен да весели подпийналите гости на кръчмите срещу едва няколко стотачки на вечер. Тази схема проработва и цяло лято Меди обикаля заведенията по морето.

В края на миналата години Меди заедно с Деси Слава бяха гости на Азис в онлайн концерта му, който събра завиден брой публика пред мониторите. Самият Азис не спираше да хвали Меди в социалните мрежи. „Настръхвам целият, като слушам Меди! Той е уникален!“, ласкаеше го костинбродския певец, който рядко си позволява такива четки за конкурентни изпълнители.