За втората бременност на синоптичката Гергана Малкоданска се заговори още в началото на лятото, след като къдрокосата красавица слезе от екран без никакви обяснения. До този момент тя не е коментирала това щастливото събитие в живота си, вероятно от суеверие.

Изглежда нейната половинка - интериорният дизайнер Алекс Ковачев, не страда от такива суеверия и при гостуването си в предаването "Мармалад" разкри "голямата семейна тайна". Той не само потвърди слуховете, че Малкоданска чака второ дете, но също така и от какъв пол ще е бебето. Той огласи, че в живота им с Гери съвсем скоро ще се появи момиченце. Това ще е тяхно второ общо дете и трето за дизайнера.

Първата бременност на Гери бе тежка и синът й Лео се роди преждевременно. Поради тази причина страхът за бебето, което в момента износва, е голям. Близки до дългокраката хубавица издават, че тя предпочитала да си почива и да пази леглото. Така я посъветвали и лекарите. През последните месеци Малкоданска не е много активна и в социалните мрежи - пуска само стари снимки и крие корема си от суверие.