Бившият на Десислава Благой Найденов се похвали с чисто нова диплома за висше образование. Боксьорът изненадващо не е завършил Националната спортна академия като повечето спортисти, а Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите, което се намира в Пловдив. Частният ВУЗ е основан преди около 30 години и подготвя икономисти и агробизнесмени. Дали Найденов ще тръгне по пътя на гаджето на Преслава и ще си направи градини с плодни дръвчета в провинцията или просто ще прибере дипломата в чекмеджето, но ще пише в CV-то си, че има висше, Hotnews.bg ще следи.

Той става поредният известен, който има право да се хвали, че е магистър или бакалавър. Нора Недкова има тапия за бакалавър по маркетинг от НБУ, макар да се мълви, че няма и един ден присъствие на лекции и упражнения. Джулиана Гани е сред най-ярките доказателства за това, че не е важно какво имаш в главата си, а как го представяш пред хората. Дългокраката силиконова бомба е успяла да мине цели три курса на обучение в Аграрния университет в Пловдив.

Понастоящем тя често изтъква, че има „три висшета”.Плеймейтката Златка Димитрова завинаги ще остане в историята на „ВИП Брадър” с „откритието”, че Великобритания е столица на Англия, а Босна –на Сърбия. Но въпреки че „прозренията” й са абсурдни, тя също може да се похвали с диплома за висше образование. Тя е завършила финанси в Бургаския свободен университет. Жени Калканджиева и Наталия Гуркова имат юридическо образование с диплома от Югозападния университет в Благоевград. Мис Плеймейт 2016 Ася Капчикова е последователка на Талес и има диплома по философия от най-престижното висше училище в България – СУ „Климент Охридски”.