Доскоро тя беше известна с това, че е голямата дъщеря на шефа на Формула 1 Бърни Екълстоун.

Отсега нататък обаче ослепителната Тамара ще е в светлината на прожекторите заради своята нова работа като модел, далеч от света на известния си татко.

26-годишната брюнетка беше представена като новото лице и тяло на марката за бельо Ultimo, а фотосесията й с последните модели на Мишел Моне за фирмата е повече от провокативна.

Британската актриса и модел Кели Брук и певицата Мел Би са били лица на бранда в миналото, но сега е ред на Тамара Екълстоун да обере овациите.

Пред обектива тя позира с няколко модела бельо - от такъв в класическата комбинация черно и бяло, съчетан с дълги копринени чорапи, до секси бикини и сутиен с леопардови шарки.

Звездата ще има доста натоварено лято, тъй като е главно действащо лице и в собственото си риалити шоу "Tamara’s World". В него тя ще покаже на зрителите как ремонтира дома си в Лондон на стойност 45 млн. паунда.

Тя обаче е на път да осъществи и едно смело бизнес начинание. Тъй като не иска да разчита главно на парите на баща си, съвсем скоро Тамара ще пусне на пазара собствена гама от продукти за коса.

"Аз не съм малкото момиченце на татко. Аз съм страстна млада жена със стремежи и амбиции", заяви в интервю за "Нюз ъф дъ Уърлд" тъмнокосата красавица.

За Тамара спокойно може да се каже, че се движи в скоростната лента в последно време. По-рано този месец тя се снима полугола за новата реклама на организацията за защита правата на животните РЕТА.

*Тамара за PETA

Красивата брюнетка, плод на любовта между Бърни Екълстоун и бившата му съпруга - хърватския модел Славица, е твърдо против убиването на животни заради кожите им.

*Петра, Бърни и Тамара (Снимка: Getty Images/ Guliver)

А когато не позира по бельо, Тамара Екълстоун често може да бъде видяна със сестра си Петра на някое лъскаво светско парти...

*Тамара и Петра

Вижте фотогалерия:

Тамара Екълстоун за Ultimo

Райка Оливейра за Ultimo

Джейд от Sugababes е новата Miss Ultimo

Джейд Юън позира за ежедневната линия на ''Miss Ultimo''

Мел Би за Ultimo

Вижте видео:

Източник: