Още в първата телевизионна изява като водеща на Жени Калканджиева й се наложи да внесе ред и да озапти развилнелите се Венета и Мая.

Спорът се завъртя около минало гостуване на Крум Савов в ''Горещо''. Венета сама повдигна въпроса, а Мая не й остана длъжна. Екипът на Райкова не се съобразил с молбата на Крум Савов да отрежат отделни епизоди от интервюто, което дал. Режисьорът отказал категорично и отсякъл, че няма да го стори. Крум люто се обидил, като Райкова също го отнесла, пише kliuki.bg.

Венета провокирала Мая да отговаря защо съпругът й се обидил тогава, а Савова, която прикриваше с усмивка антипатията си към Райкова до онзи момент, реши, че няма повече да се прави на недоубита лисица.

Тя заяви на колежката си от ''Горещо'', че е било неколегиално да пренебрегват молбата на Крум, който по същото време работеше за Нова тв, което било най-малкото повод да се съобразят с него като с колега от същата медия.

Мая запита Венета дали има етична граница, която не трябва да се прекрачва, на което Венета злобно изсъска, че нито разбира какъв въпрос й се задава, нито се чувства виновна за ситуацията с Крум.

Тя видимо се изнерви и реши да спомене (няколко пъти), че досега е отказвала поканите на ''Съпругите'', но е дошла само заради Жени Калдакнджиева.

Спорът направи разговорът да протече предимно между Калканджиева и Венета. В края на предаването Катето се опита да замаже положението, като ги похвали за интересния гост в лицето на русокосата водеща, а Майчето невъздържано отговори ''Интересен, интересен, колко да е интересен''.