Джизъса все още не се е развел официално със съпругата си Есмер, но вече хвърля погледи на чужди жени. От няколко дни дори усилено се говори, че Благой си е хванал ново гадже.

"Най-добре е, когато сме себе си", написа юношата на Славия в "Инстаграм", като придружи думите си с хаштага "като две капки любов".

Някои от фенките му обаче не одобриха неговото поведение заради неустановения брой завоевания, досущ като приказките от 1001 нощи.

Според слуховете, новата приятелка на Благой е сръбкиня, но името й за момента не е известно. Запознал ги е Валери Божинов, който също е щастливо влюбен в хубавица от западната ни съседка, пишат колегите от "Спортал".

От снимката ясно се вижда, че двамата са се забавлявали. Благой е захапал младата певица за врата, а тя видимо се наслаждава на вниманието и физическия контакт.

Дни по-рано той сподели друга снимка с поп-фолк изпълнителката Алисия. Двамата са били част от публиката по време на последното шоу на "Като две капки вода".

Очевидно е, че бившата половинка на Есмер не може да спре да налита на красиви и известни жени, но коя от тях ще се окаже следващата му "жертва"?