Арнолд Шварценегер е поредната знаменитост, която изглежда не харесва новия държавен глава на Америка Доналд Тръмп, научи Tialoto.

Още повече, след като пресният президент му се подигра, че срива рейтинга на шоуто Celebrity Apprentice, в което той самият имаше запомняща се роля. В отговор Терминаторът го подкани да си сменят професиите.

„Имахме огромен успех със Celebrity Apprentice, но когато се кандидатирах за президент, трябваше да напусна шоуто... и те поканиха голямата кинозвезда Арнолд Шварценегер да заеме мястото ми. Виждаме какво произлезе от това. Рейтингите падат гръмко. Продукцията е тотална катастрофа и продуцентът Марк Бърнет никога повече няма да застане срещу мен. Нека се помолим за Арнолд и за вдигане на тези рейтинги, ок?“, ехидно коментира Тръмп по време на сутрешната молитвена закуска във Вашингтон по-рано тази седмица.

В отговор бившият губернатор на Калифорния отправи предизвикателно решение на проблема като заяви, че е готов да заеме мястото му.

„Хей, Доналд, имам страхотна идея: Защо не си сменим професиите? Ти ще превземеш телевизията, защото си толкова голям експерт по рейтингите, а аз ще взема твоята работа, за да могат хората най-накрая да спят комфортно“.

Макар и шеговита, идеята би допаднала на доста американци, още повече, че Арнолд има опит в политиката. Той бе губернатор на щата Калифорния в продължение на 8 години, до 2011-а.