Провокативна, смела, независима, красива. Такава е Ванеса в най-новото си видео „Послушната“, коетовече е в ефирите на Фен ТВ и Balkanika Music Television.

Клипът е заснет от екипа на Entermedia, реализирал видеото на световния мегахит Bonbon на албанската звезда Era Istrefi. Те следели с интерес развитието на младата изпълнителка от ефира на Фен ТВ и останали впечатлени от таланта и нейната пленяваща харизма.

Ето защо лично се свързвали с „Ара мюзик“ и проявили интерес за съвместна работа. След премиерата на „Говори бившата“, режисьорът Дрен Бериша отправил запитване към музикалната компанияс предложение да заснеме следващия клип на красивата българка.

„С продуцента ми г-н Виктор Касъмов се доверихме изцяло на екипа на Entermedia. Работата с тях беше истинско удоволствие. Те са изключителни професионалисти и ми помогнаха да се чувствам отлично и да се отпусна напълно. Процесът беше различен, интересен и се забавлявахме много“ – разказва младата изпълнителка.

Снимките на видеото продължават 2 дни и са сменени 4 локации. Ванеса изглежда перфектно и демонстрира завидни актьорски умения. Тя споделя, че не се е затруднила с ролята на „послушното момиче“.

„Всяка жена е малко или много актриса – мъжете така са ни научили. Затова и често се заблуждават, че сме послушни“ – смее се Ванеса.

В клипа атрактивната изпълнителка си партнира с Мистър Албания Щефен Марку. Двамата си допаднали много по време на снимките и си обещали да се срещнат отново – този път в България.