Ванеса отпразнува рождения си ден в столично заведение с пищно парти, на което присъстваха куп звездни гости, колеги и приятели.

Сред гостите бяха собственикът на „Ара мюзик“ г-н Виктор Касъмов и съпругата му Диана, екипът на музикалната компания и ФЕН ТВ. Празникът на младата изпълнителка уважиха също Алисия, Алекса, Ирена, Александър, Кристиан и момичетата от поп-етно трио Caramel.

Рожденичката получи десетки красиви букети и много подаръци, част от които ще бъдат дарени на млади момичета за абитуриентските им балове.



Изненадата на вечерта - огромна торта с лика на Ванеса, беше поднесена от нейната колежка и близка приятелка Алисия, която в същата вечер имаше и участие в клуба. По време на изявата си Алисия отправи многобройни поздрави и пожелания към Ванеса. Двете изпълнителки на „Ара мюзик“ зарадваха всички гости на заведението като изпълниха дуетното си парче „Малката“.

Към партито се присъединиха също близки приятели на певицата и главният герой от видеото „Говори бившата“ - Павел Ценев, който изненада рожденичката с празнична украса, красив букет и жива музика.