Един дългоочакван музикален проект направи своята официална премиера в Planeta Official в YouTube – “Надясно и чао” на Крисия D.

Певицата избра датата 11.11., за да зарадва публиката с това ново и интригуващо заглавие в репертоара си.

“Не обичам клишетата, нито самоизтъкването... важна е целта! А целта е да правиш това, което обичаш, така както ти се иска!!! И да, понякога е трудно......., понякога особено трудно!!! “Надясно и чао” е песен, която подготвям от толкова време, че направо си я заобичах. И май беше любов от пръв поглед, или по-точно от първото й демо! Надявам се тя да спечели и вашата! 11.11.2016!”, с тези думи младата певица анонсира появата на парчето, а то вече набира все по-голяма популярност във виртуалното пространство.

Автори на песента са Diamond Beat Production /музика и аранжимент/ и Лора Димитрова /текст/, а режисьор на видеоклипа е Александър Моллов. В лентата се акцентира на имиджови кадри, в които изпълнителката демонстрира няколко оригинални и различни визии. За тях Крисия D се довери на собствения си моден усет, подкрепен от идеите на Станислава Василева и Юлия Смилкова. Гримът е на Марина Младенова, а косата – на Ники Тонев. Специално участие във видеоклипа взема модела Асен Митев.