Феновете на младата певица отдавна са в очакване на нов музикален проект от нея, а тези дни тя ги изненада с новината, че парчето вече е записано.

“Имам изненада за всички вас... скоро! Diamond Beat Production в лицето на Николай Пашев, а текста - Лора Димитрова!!! Айде, издадох ги!!! Невероятно забавен работен процес, а колкото до песента ми - страшно много си я харесвам!!! Засега само това, ха-ха! Целувкииии!”, сподели Крисия D.

Както неотдавна Ви информирахме, изпълнителката забави премиерата на новия си сингъл, тъй като предпочете да заложи на качеството и да представи най-доброто на публиката.



“Аз държа да пускам адекватни проекти и смятам, че на фона на голямата конкуренция и продукция като млад изпълнител нямам особено право на грешки. От доста време насам работя върху новата си песен, коригираме и променяме отделни компоненти по нея с идеята да се получи колкото се може по-добре!!! Оттук нататък ще се постарая да бъда по-продуктивна, но преди всичко залагам на качеството”, откровена бе изпълнителката пред феновете.

Ето, че съвсем скоро всички, които харесват Крисия D ще могат да чуят и новото й предложение, което ще бъде представено с видеоклип първо в Planeta Official в YouTube и в ефира на “Планета HD”.

Източник и сн.: Planeta.tv