Младото откритие на музикална компания “Пайнер” – Крисия D вече се радва на вниманието на меломаните, а последния проект, който представи в ефира на телевизия “Планета” – “Кажи ми “Да” определено я отличи като изпълнител с бъдеще.

До момента сингълът, който е подарък на Крисия D от нейния колега Галин и в който той взе специално участие, събра над 3 000 000 преглеждания в най-големия портал за видеосподеляне – Youtubе. Певицата не скри колко е щастлива от този успех и призна, че ще продължава да работи упорито и да се раздава за публиката, а вече работи и по нови проекти, с които вярва, че ще продължи хитовата линия на “Кажи ми “Да”, пише Planeta.tv.

Докато те станат факт обаче, Крисия D зарадва своите почитатели с интересни кадри от снимачната площадка на проекта, с които да ги направи съпричастни на вълненията около неговата видеореализация.

“Това са кадри от подготовката и заснемането на един от най-вълнуващите ми видеоклипове - този към пaрчето “Кажи ми “Да” с Галин. Благодаря на целия екип, който направи така, че нещата да изглеждат по този прекрасен начин, а аз да бъда толкова красива”, с вълнение написа певицата в официалната си страница във Facebook при представянето на кадрите.