Екстра Нина отбеляза 20-годишнината си на музикална сцена и издаването на юбилейния си бестов албум “Белязани с любов” с промоция в ресторанта на комплекс “Приказките”.

Звездата на вечерта изпълни песните от албума си в три отделни блока, като се появи в три различни тоалета, подготвени специално за нея от стилистите на модната къща, с която работи. Певицата представи песните си с много настроение, предавайки го и на гостите, което най-добре пролича, когато колежките й скочиха и завъртяха пъстро хоро на сцената, на което се хвана и водещата на промоцията Жени Койчева.

Първа от колежките на звездата своите поздрави поднесе Есил Дюран, която бе избрала два от ранните си хитове, в духа на ретро партито - “SMS” и “Само мен обичай”. Нелина поздрави приятелката си с две песни от своя репертоар като едната, разбира се, бе суперхита отпреди 20 години - “Бял мерцедес”.

Две песни добави към мелодичната поредица от поздрави и сестрата на Екстра Нина, Цветелина, като след това акапелно изпя част от “Сестрице, моя”. Напълно в духа на обявеното ретро парти бяха поздравите на Весела, която изпълни една от емблематичните песни от началото на кариерата си - “Палаво око” и по желание на Екстра Нина изпя и “300 нощи, 300 дни”. Росица Пейчева добави и родопско настроение с две песни от новия си албум - “Снощи съм межо имала” и “Карамфилко, билбирко”.

Освен песните, разбира се, впечатление направиха и огромните букети, които получи Екстра Нина и които не можеше да обгърне. На свой ред, като изненада за близките си приятели, Екстра Нина бе поръчала огромна юбилейна вкусна торта, около която първо се снима с всички, а после разряза със замах, за да сподели сладкото изкушение с гостите си. Екип на телевизия “Планета” присъства в залата и засне купона, за да го излъчи в предаването “Звездно”.

“Белязани с любов” е 15 албум в кариерата на звездата и е побрал 15 заглавия, създадени в период от близо 18 години. Песните от “Белязани с любов” са издавани в албумите: “Вечна измама”, “The Best ballads”, “Деветият елемент”, “Позволи ми”, “От тук започва любовта”, “The Best - Любовница”, “Мъжко момиче”.