Емануела срина милионера Димитър Динев в последната си песен. В нея е излята цялата злоба, която певицата изпитва към бащата на детето си. Нейни близки разкриват, че лично е давала инструкции на текстописците, подканяйки ги да са толкова груби, колкото им е възможно. Тя държала да смажат от унижение бившия й мъж.

„С 20 лева в джоба, ама с „Бугати", добре, че са парите на мама и тати. Класата е въпрос на поведение, а всичко в тебе евтинее", извива глас Емануела. Повече от ясно е кого визира тя в парчето.

Откакто милионерът й би шута, чалгаджийката не спира да го плюе и обвинява във всички грехове, като дори заяви, че е пребил сина им Митко-джуниър. Певицата неведнъж е обявявала, че за разлика от родителите си той е пълен простак и без парите им би бил кръгла нула. Изпълнителката няколко пъти публично е споделяла, че причината да се обвърже с него до голяма степен е било семейството му, което тя обожавала. В свои интервюта чалгаджийката не спира да плюе жестоко милионерския син, споделя Всеки ден. Тя го обяви за гей, намеквайки, че е подозрително близък със свой приятел и ги е заварвала да спят двамата в едно легло. „Тъпо е, че родих дете от едно неосъзнато педерастче", клъвнала го тия дни пред общи познати певицата.



С новата си песен Емануела очевидно е решила да затвърди тази своя позиция. „Не, не ти се струва, боли ме, че те губя. Болката ме удря в средния ми пръст. Всяка лесна в селото до тебе блесна. Моля, крокодилите дръж си у дома!", пее с цялата си злоба певицата, като освен да напада мъжа си, тя се опитва да унижи и всички, които влизат в леглото му след нея. Според Емануела те не само че са й под нивото, но и са лековати и грозновати момичета, които са с бившия й мъж само за да го употребяват.

В светските среди се говори, че певицата никога няма да преживее, че за втори път в живота си е била изиграна от мъж да забременее, а след това да бъде изоставена. Според нейни колеги тя още години наред ще таи злоба в сърцето си и няма да остави Динев на мира. „Иска да унижи Митко и няма да се спре пред нищо. Не си дава сметка, че вече става жалка с нападките си срещу него. Не стига, че наду главите на всички с драмите си, ами и пропя за тях!", коментират колеги на певицата.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук