Актьорите Анастасия Ингилизова и Христо Петков може да кумуват на сватбата на своите колеги, приятели и бивши гаджета Радина Кърджилова и Деян Донков, научи „Всеки ден". Донков наскоро предложи брак на настоящата си муза, от която след месец чака да му роди син. Те ще се венчаят след раждането на малкия и когато Кърджилова влезе във форма, довериха близки до звездната двойка.

Мнозина извън артистичните среди недоумяват колко близки всъщност са четиримата актьори и как не таят нищо лошо помежду си. Любовният четириъгълник на театралите обаче никак не учудва колегите им в театъра. Деян Донков и Христо Петков си партнират на сцената на Народния, а Анастасия и Радина - във Военния. Деян и Анастасия обаче нямат брак, Христо и Радина също не са се разписвали и съответно развеждали и затова в момента няма никаква пречка взаимно да са си кумове и да венчаят бившите си гаджета дори и в църквата.

Двете актриси са толкова близки, че Анастасия дори била една от първите, научили, че Радина ще става майка. По същия начин Деян се похвалил първо на баджанака си, че пак чака син.

Сега Кърджилова е навила Донков да кръстят малкия на баща й - известния художник и белетрист Христо Кърджилов. В арт гилдията обаче се майтапят, че Радина щяла да нарече бебето на първия си мъж в живота - Христо Петков, който играе мафиот в „Под прикритие".

Източник: slava.bg., сн. Булфото