Фънки, който рядко казва суперлативи за участниците в "Като две капки вода" и се слави с критичния си поглед, разказва за работата си като жури в шоуто за преобразявания и живота си извън него.

„Нямам какво да губя и обичам да казвам истината в очите на хората. Някои казват, че съм прекалено директен. Такъв съм” - сподели Димитър Ковачев - Фънки пред Краси Боев в „Комбина” по повод мнението, че е прекалено строг като жури хитовото риалити, пише Signal.bg.

По повод на преобразяванията на Преслава и дали чрез нея е успял да промени негативното си отношение към попфолка, музикантът отговаря така:

Въобще не ме интересуват техните глупашки орнаментики, виеници и къдрения на тона, защото те не могат да влязат в тоналност... Това въобще не ме интересува. Аз не знам тя каква е в чалга гилдията и въобще не ме интересува. Направи ми впечатление, че в началото тръгна трагично и изведнъж като че се отпуши с Тина Търнър и Лили Иванова и т.н. Ако продължава така, аз винаги ще я толерирам” - заяви музикантът, който е известен с негативното си отношение към попфолка.

*сн. Като две капки вода