Петя Дикова изчерви ефира. Дъщерята на Аня Пенчева доказа, че крушата не пада по-далече от дървото, и се изправи пред камерите на bTV без сутиен, пише столичен всекидневник.

Благодарение на силното осветление в студиото зрителите спокойно можеха да видят в детайли не само формата на гърдите, но и зърната й, които палаво прозираха през тънката блуза с щедро деколте, в която се беше издокарала. „Браво, Петя! Само така!“, зарадваха се любители на женските форми.

Много от феновете на бяха на седмото небе, че отново могат да плакнат очи във възродената в образа на дъщеря си актриса. Говори се, че самата Пипи често се оплаквала, че майка й е дала дългите си крака на нейния брат, а на нея самата – само хашимотото си. Е, не е права. От пръв поглед се вижда кой е наследил завидната гръдна обиколка на актрисата и това със сигурност не е синът й Ангел.



Все пак е добре занапред Петя да се съобразява с тоалетите и да не се мъчи да става втора Николета Лозанова. Вярно, че предаването, което води, е по-скоро светско, отколкото културно. Но все пак се излъчва в 11 часа преди обед и би трябвало да е прилично облечена водеща.