Провокативна ще е следващата песен в репертоара на Веселина. Изпълнителката на „Една причина“ признава, че събития от последните месеци, които е наблюдавала отстрани, са я накарали да стане по-решителна в творчески план.

„Работя по пет нови проекта, приливам от енергия и не мога да спя от вълнение, приятелят ми почна да ме ревнува от всичките тези мои музики, аранжименти, текстове, напоследък и идеи за сценарии си нахвърлям…“, споделя тя.

„С рогата напред“ е новият ми девиз. Вече не съм доброто момиче отпреди – няма я Наивната, както изпях, но коя е дошла на нейно място, ще разберете скоро. След няколко месеца ще направя огромна крачка, доста изненадваща, но друго не мога да кажа сега“, загадъчна е певицата.

„Напоследък чувам такива неща за себе си… почнах да се чувствам като читател на жълт вестник. Но мен трудно могат да ме изкарат извън равновесие лоши думи или факти – като този например, че колежки пишат под песните ми в сайтовете за споделяне и ме плюят. Имаме новина ли?!? Не, нямаме, това е стара новина! Е, живи и здрави да са. Като разбрах кои са, не само че не се се ядосах – аз се смях на глас! Най-голямата глупост е, че след като са ме оплюли, са се и „похвалили“ за това! От гилдията пишат лоши коментари за всички, една на друга си правят мръсно.



Била съм свидетелка дори да се хвалят пред мен – написах голяма мръсотия за еди-коя си, дано я заболи. Така че, ако говорим за хейт, първо трябва феновете да знаят, че и между изпълнителите ги има тези неща, те оттам тръгват всъщност. Но аз съм над тези неща. И за мен да пишат, нека. Няма лоша реклама. Да доукрасяват, да се упражняват. Нека лаят – куче, което ме е захапало, все е побесняло“, обясни Веселина.

„Съжалявам, че ще ви разочаровам, но се чувствам отлично“, признава певицата.

Междувременно последната ѝ балада „Бог така ли пожела“ се радва на чудесен прием от феновете ѝ и вече има над 120 000 гледания в YouTube.

Източник: Signal.bg, сн.: Диапазон рекърдс