Веселина засне нова фотосесия в началото на 2015-а година.

Младата изпълнителка на Diapason Records обещава, че съвсем скоро ще изненада почитателите на попфолка и с нов проект, който ще бъде промотиран в ефира на Фен ТВ, пише signal.bg.

Чаровната певица позира пред обектива на фотографа Даниел Рачев. Тя смени три елегантни тоалета, подчертаващи сексапила ѝ.

"Не бях реализирала фотосесия от обложката на дебютния ми албум "Избери си" и реших, че е дошло време да осъществя такава в началото на Новата година" - сподели изпълнителката на "Бомба" и допълни:

"Разбира се, няма да се огранича само със снимките. Съвсем скоро ще представя и нови песни. Поставила съм си за цел тази година да бъда доста по-активна в професионален план".

Веселина призна, че в момента работи по няколко проекта и до броени дни заедно с продуцентите ѝ ще изберат към кой да заснеме клип. Тя ще представи новото си парче през следващия месец.

Паралелно със записите си на попфолк песните, изпълнителката работи и върху фолклорни проекти, които ще бъдат промотитрани в ефира на ФЕН ФОЛК ТВ.