Една от най-коментираните участнички в музикалното риалити – Дарина, отново скара феновете на продукцията след вчерашния лайф, а причината – гласят ли я за победител или не.

„Какво искате от момичето? На 17 години е и има такъв талант! Чаровна, хубава и с визия на победител! Тя е родена за сцената! Представете си колко и е трудно на нея в такъв момент, когато чете тези лоши коментари от ваша страна. Но тя се изправи и показа още веднъж, че е достойна да се бори и да спечели Х-Фактор! Едно от многото й качества, които ми харесват в нея е борбеният й дух! За мен тя най-много заслужава да спечели!“, „Въпреки всички за и против, тя събира най-много коментари. Не е лесно да си различен - Тя е! Х фактор, неизвестното, което се търси в този формат го има само Тя! Респект, Дарина!“, „Да станеш звезда явно било да си мразен от всички! Извод: Не ставай звезда, защото всички ще те изядат от злоба! Не мога да разбера какъв им е проблемът на хората с Дарина?“ и „ Уникална...Хейтъри винаги ще има!“, бяха само малка част от подкрепящите я феновете.



От друга страна не липсваха и меломани, които са твърдо против Дарина да спечели X Factor.

“Време е да си припомним изпълнението на Михаела Филева на кастингите на тогавашния формат. Силно, вълнуващо... Тук дори няма правилен изказ, какво остава да те докосне прекрасната песен. Пагубен сезон!“, „Ужасяващо блеене на недоразумението Дарина“, „Дарина в никакъв случай не е надарена“ и „Аз глуха ли съм или чувам как постоянно я възхваляват?!? Проблемът е в журито!!!“, категорични пък бяха друга част от зрителите на формата.