''Искам да изградя мое собствено име и да имам собствени песни.'' Това разкрива фолклорната певица Ивелина Колева в предаването “Открит микрофон”.

Ивелина Колева не крие, че за да бъде запомнено име на музикалната сцена тя трябва да се открои със собствен стил и затова предпочита да създава авторска музика и то такава, която да е близка до хората.

“Във фолклора се чувствам по-силна откъм песни, откъм усещане как да направя дадена песен”, признава изпълнителката.

Все пак уточнява, че вече 17 години работи по заведения и пее както фолклор, така и поп фолк, а би ли изпяла подобен проект, Ивелина Колева споделя следното:

“Не бягам от това, аз я изпълнявам на моите участия и ако ми предложат хубава песен, нищо не ми пречи да я изпея”, категорично заявява тя.

Ивелина разкрива, че върви по своята пътека, следва посоката, която вярва, че е точната и мисли, че е на прав път в реализирането на своята професионална мечта. Радва се на добър прием от публиката, което е най-големият стимул за един изпълнител и продължава уверено напред. През пролетта на 2016 година е замислила да представи нов самостоятелен албум, а в момента е на финалната права с песните, които ще включи в него.

фотограф: Мирослав Димитров, източник: planeta.tv