Захари Бахаров явно е прибрал солиден хонорар за епизодичната си роля в хитовия сериал „Игра на тронове”, защото е обзавел жена си Диана Алексиева с чист нов джип „Мерцедес” за 200 бона.

В понеделник блондинката бе засечена да паркира мощната машина при банков клон в близост до Народния театър. Диана се забави едва няколко минути, време, достатъчно за една банкова транзакция. На излизане Алексиева веднага телефонира, вероятно, за да съобщи на Захари, че е внесла парите. После се метна на високо проходимото возило и отпраши към центъра, пише „Уикенд”, цитира hotarena.net.

Захари Бахаров, нашумял с ролята си на Иво Андонов в крими поредицата „Под прикритие”, сам се хвалел пред колеги, че е ударил джакпота с приетото предложение да води „Националната лотария”. Актьорът наляво и надясно обяснявал как жена му, която му роди две деца, вече няма нужда да работи нищо, а просто да гледа децата и да му харчи парите.



В момента Диана се грижи за 2-годишната Кая и нейният 5-годишен батко Максим и има собствен интернет блог, в който прави интервюта с популярни личности от родния шоубизнес. Но тази нейна дейност явно е по-скоро за удоволствие, отколкото за финансова облага.

Захари пък работи на 3 места, за да осигури висок стандарт на живот на семейството си.

Напук на злите езици, които спрягат Бахаров като любител на нощния живот, който оставял жена си сама да се оправя с дечурлигата, актьорът е баща-отличник, категорични са неговите колеги. Наскоро звездата от „Под прикритие” призна, че вече дори не излиза с приятели, а след работа се прибира направо вкъщи, за да може да е близо до семейството си.