За пореден път фолк певицата Луна се опита да провокира Кичка Бодурова с язвителни забележки и коментари.

Бодурова влезе в остра конфронтация с Луна, а усилията на Иво Танев и Ернестина Шинова да потушат пожара останаха безуспешни.

Скандалът започна, след като Луна бе опръскана с доматен сок докато Бодурова приготвяше храната за съквартирантите. Веднага след като Луна я скастри да е по-внимателна, добави: "Сега няма да ти стане манджата. Трябва да ядеш, за да не отслабнеш".

По-късно странната звезда отказа да се присъедини към съквартирантите си за вечеря и те й занесоха храната в стаята. Луна помоли да й донесат чаша червено вино. Съквартирантите обаче решиха да й спретнат номер и й сложиха разхлабително в чашата. Съквартирантите от селската Къща получиха своята първа мисия, която включваше диверсионни тактики, промъкване на пръсти и огромна доза риск.

Те получиха специална задача от Големия Брат - да влязат незабелязано в Звездната къща и да откраднат любимата вещ на Кичка Бодурова - нейният параван. За да улеснят задачата си, дамите трябваше да се превъплътят в Ангелите на Big Brother, а Кирил - в Късата малка черна нинджа.