Нагъл крадец задигна чантата с лични документи и пари на Ави Бенеди, не къде да е, а в центъра на Виена.

Злополучната ситуация се разиграла ден преди звездата да пристигне в България, за да заснеме видеото към най-новия си проект „Хубав е животът”.
За лош късмет, освен солидната сума, която певецът бил приготвил за новото си видео, обирджията взел личните му документи, както и задграничните паспорти.

„Тъкмо се върнах от банката, сложих чантата си на задната седалка на колата и отидох до багажника, за да взема нещо. В този момент някакъв човек с колело профуча покрай мен. Видях как взема чантата ми, започнах да го гоня, но не го настигнах за съжаление” – споделя изпълнителят на „Хубав е животът” и допълва – „Освен парите, в чантата ми бяха всички карти, паспорти и документи за самоличност.”

Тази ситуация изправила певеца почти пред нервна криза, тъй като без документи той нямало как да напусне страната, камо ли да снима клип.
„Започна се ходене по мъките. От австрийското посолство отказаха да ми издадат паспорт, тъй като имам и руско гражданство. В крайна сметка, час преди да излетя за България, паспортът беше налице за моя радост” – разказва за перипетите Ави.

Изпълнителят споделя, че именно в такива моменти човек оценява най-добре кои са най-близките му хора.

И въпреки всички трудности, видеото, което се забави с около месец заради сложността на специалните визуални ефекти, използвани в него, е вече факт.

„Хубав е животът”, заснет в местността Каваци на родното Черноморие, носи полъха на романтичното лято, споделените емоции и приятните моменти с приятели.

„Искам да изразя своята благодарност към хората, благодарение на които този проект стана факт: на моя брат Лиор, който е режисьор на видеото; на Георги Врабчев /влизайки в ролята и на оператор/ и неговия екип, който направи специалните визуални ефекти; на Севда – моята мениджърка; на уникалната Анелия, която пее вокалите в песента; на Яни Алеков – собственик на Sweet bar & Grill Kavaci; на йонизирана вода ADVA, на фотографа Теди Грозданов, на гримьорката Петя Петрова, както и на моите фенове, които цели два дни бяха неотлъчно до мен и се забавляваха на снимките на клипа” – споделя развълнуван Ави.

„Хубав е животът” вече се завъртя в ефира на Планета ТВ. Видеото може да видите и в официалния канал на медията PlanetaOfficial.