Тежка лична драма крие младата звезда от сериала „Връзки“ Лорина Камбурова.

Екранната доведена дъщеря на Михаил Билалов далеч не е меркантилна в реалния живот, дори нещо повече — бори се с лична трагедия, белязала живота й завинаги.

Лорина е принудена от съвсем малка сама да се оправя с всичко — родителите й се разделят, когато е малко дете, а тя израства само с майка си. На 17 години обаче губи опората на родителката си, тъй като майка й си отива от рак на белите дробове.

Лорина и до днес не говори по въпроса, не повдига темата пред никого и не коментира нищо за личния си живот. Още дете тя сама е принудена да си търси препитание и се явява на кастинг в „Мюзик Айдъл“.



Членовете на журито — Фънки, Соня Васи, Мария обаче не виждат достатъчно потенциал в нея, за да продължи към финала като певица. Тя обаче не се предава.

Започва да работи като модел в „Ивет фешън“ и така попада на кастинга за „Връзки“.



Екипът я харесва и веднага й предлагат една от главните роли — на развратна тийнейджърка, готова на всичко в името на славата и успеха. Още с появата си на екран тя става популярна.

А междувременно тръгват и слухове, че зад камерите Билалов й е хвърлил око.

Лорина опровергава всички истории за любовни авантюри между двамата. Тя е доволна, че шест години след загубата на майка си е успяла сама да се оправи в живота и да има работа и дом, пише „България днес“, пише HotArena.net.