Само преди няколко дни Татяна ни представи най-новата си песен и видеоклип “Да сме квит”. Нейните почитатели пък побързаха веднага да поздравят любимката си и да изкажат вълнението от този неин проект.

“Браво Татяна! Големи адмирации към теб и всичко, което правиш! С тази песен уцели в 10-ката. Гордея се с теб и ти пожелавам да даваш все така силно нагоре и напред. Невероятна певица, невероятен глас, красота и сексапил”, “Ей, това се иска от един изпълнител – уникалност, оригиналност, креативност, глас и не на последно място красота. Това е една крачка нагоре на стълбата към успеха. Продължавай в същия дух и все така радвай публиката “, са само част от коментарите на феновете във Facebook, пише planeta.tv.



Тези оценки направиха певицата истински щастлива, а тя не пропусна да благодари за хубавите думи.

“С този нов мой проект усетих истинската и фенска любов, а мисля че това е най-важното! Да усетиш, че песента е достигнала близо до тях и да виждаш тяхната емоция ме удовлетворява и ме кара да забравя за безсънните нощи и работата по проекта. Тепърва песента ще набира скорост и хората сами ще определят дали това ще е една от техните любими песни за забавление и купони”, споделя Татяна и допълва: “Моята цел заедно с целия екип, с който работих беше да направим един много различен и модерен видеоклип, а песента да носи много енергия и да е повод за добро настроение”.