удари колежките си в земята! Фолк дивата е заминала за Дубай, където оглежда вили върху изкуствения остров Палм Джумейра!

Дейвид и Виктория Бекъм, Анджелина Джоли и Брат Пит, Майкъл Оуен, Гари Невил и други световни величия вече могат да се похвалят с парцели и кокетни сгради, а нашенката ще се цопне някъде измежду тях, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Към емирството, което е на мода сред столичния елит и неслучайно вече се сдоби с прозвището Квартала на София, отпраши по покана на приятелско местно семейство със солидни връзки в бизнеса с недвижими имоти. Домакините я настанили в 5-зведния ризорт „Анантара”, който е построен върху изкуствения остров.

По информация на „Уикенд” виличка точно от този комплекс е била предложена на Преслава. Повечето от къщичките са издигнати около басейни, издълбани вътре в самия остров, а няколко стърчат над водата на Арабско море.



5-дневен престой именно в такава платили гостоприемните домакини за Преслава и антуража й – плеймейтката Светлана Василева. Цената на въздушните постройки е 13 хил. лева на нощ, показа бърза справка в Интернет. Вилата в Персийския залив е със стъклен панел на пода, през който се вижда водата, и разполага с 1 спалня и хол. Банята е с огромна вана.

Певицата засега не е дала окончателен отговор дали е по финансовите й възможности да придобие вила в луксозния ризорт. Преслава е най-скъпоплатената звезда на „Пайнер” с хонорар от 6000 лв. и притежава няколко апартаменти в България, като се твърди, че един от тях бил подарък от Коко Динев.

С намерението й да вложи спестяванията си от чалга кръчмите в дубайска недвижима собственост нищо общо нямал Малката Бирма, узна „Уикенд”. Въпреки спекулациите, че са заедно в Дубай, за да слепят разбитата си любов, разлюбилата младия баровец Преслава си гледа кефа по женски, докато Жоро вилнее в Лондон.

ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ:

Преслава в Дубай със Светлана Василева