Ашли гостува в Чорлу, Турция в края на миналата седмица, където бе поканена да изнесе концерт в зала по случай Деня на влюбените.

Младата надежда на Diapason Records често гостува в южната ни съседка и всеки път споделя огромното си задоволство от престоя си там.

Изпълнителката на „Ето защо“ стартира вечерта с истински лайв маратон в Сватбения салон на общината, където бе аплодирана от десетките гости. Тя бе подготвила програма с разнообразни песни и впечатли всички с перфектното изпълнение на някои от най-големите турски хитове.



След това купонът продължи в популярното заведение Divan, където Ашли също поздрави гостите с няколко парчета. „Очарована съм от бенда, който свиреше там! Страхотни музиканти! Не ми се слизаше от сцената!“, каза младата изпълнителка.

Малко след завръщането си певицата сподели, че ще се радва скоро отново да гостува в Турция.

„Всеки път оставам очарована от отношението и топлия прием на хората там. Наистина те карат да се чувстваш като истинска звезда!“, довери Ашли.

„Забавляват се много през цялата вечер и определено тези положителни емоции се пренасят и върху певеца. Винаги се връщам от там, заредена с много позитивна енергия!“, каза още тя.