Слабичкият доскоро Криско вече е замязал на чичка, видя зоркото око на „Всеки ден".

На последното си участие в столичен клуб рапърът шашна присъстващите с доста понаедрялата си фигура.

Освен че видимо се е поошишкал - поне с 10-12 кила, рапърът е пуснал и гуша. Нещо, с което малка част от хип-хоп звездите отвъд океана могат да се похвалят.

Стайлингът, който Криско бе избрал за изявата си пред феновете в Студентски град, също предизвика иронични усмивки.

Причината - дългата блуза и широките шарени панталони определено го скъсяват визуално още повече и приличат повече на евтина пижама, отколкото на облекло, подходящо за концерт.

Запознати издават, че главната причина 27-годишният изпълнител на хита „Видимо доволни" да се ояде така, е нездравословният начин на живот, който води.

Честите гуляи до зори, придружени със солидно количество алкохол и други забранени субстанции, хич не спомагали за добрия външен вид на рапъра.

Липсата на спорт и балансирано хранене пък го довели дотам, че се налагало да крие коремчето и паласките си под още по-широки от обичайното тениски. „Младо момче е, ще се съсипе! Може ли да има по-голям корем от Веско Маринов и гуша като на Любо Нейков!", коментират колеги на Криско.

Според близки на рапъра пък напоследък той бил в депресия. Певецът през вечер прекалявал с кокаин и трева. Към новите му парчета пък нямало никакъв интерес, за разлика от миналогодишния летен хит с Мария Илиева.