Як екшън се разигра в центъра на София.

Явор Бахаров налетя на Калина Паскалева по време на репортаж за предаването „Папараци“ на Николета Лозанова.

Журналистката и екипът й подготвяли поредния социален експеримент за изданието, с който искали да покажат как се държат звездите със своите фенове, когато няма камери.

Сред заснетите е Явор Бахаров, който забелязва тв екипа пред театъра след края на представлението. Ни в клин, ни в ръкав, той решава да покаже среден пръст на камерата, като малко след това става още по-агресивен.

*Кадри от случката

Актьорът, който нашумя покрай „Стъклен дом“, посегнал на оператора и откраднал мобилния му телефон. Шокирани от случилото се, колегите започват да издирват Бахаров и успяват да намерят паркираната му кола.

Заедно с редактора Калина Паскалева, екипът й се опитва цивилизовано да се разбере с актьора, но агресията му ескалира.

*Калина

„Мръсна к*рво, ти ли ще ме снимаш, бе”, крещи като обезумял Явор на Калина. Разправията стига дотам, че екипът решава да набере 112, за да усмири актьора, който в крайна сметка връща телефона малко преди да пристигне полицията.

Според свидетели на екшъна той е бил видимо неадекватен, вероятно напушен с трева, пише hotarena.net. За употребата на наркотика свидетелстват и специфичните листчета, които са видени в автомобила му.