Семейството на актрисата София Вергара одобрява половинката Джо Манганиело, който е неин колега.

Синът на София и нейната племенница Клаудия са големи фенове на Джо. "Синът й е приоритет за нея. Той е и най-острият й критик за връзките, но одобрява Джо", твърди източник на списание "ОК!".

42-годишната красавица има връзка с по-младия Манганиело отпреди 6 месеца, малко след като прекрати годежа си с бизнесмена Ник Лоеб, който не успя да се сближи със семейството й. "Не е тайна, че семейството на София не го харесваше. Те обаче наистина приеха Джо. Той прави София много щастлива", добавя източникът.



Вергара наскоро призна, че в началото Джо й се е струвал "твърде красив". "Бях го виждала от далеч само на събития. Мислех си, че е твърде красив, но не проявявах интерес. Беше твърде красив", сподели тя. От своя страна Джо пък призна, че винаги я е харесвал. На въпрос относно идеалната за него жена той отговори, че това е именно половинката му. "София Вергара. Тя има онова латино нещо. Има хубаво дупе, красиви извивки, нежно лице, красива коса. Просто е великолепна и е много жизнена", каза Джо Манганиело, пише БГНЕС.