Аманда Байнс отново е на мушката на полицията и на светските хроникьори.

Само за месец тя беше хваната да краде, да шофира в нетрезво състояние и отново смути интернет пространството с агресивни съобщения в Twitter.

След като изненадващо прекрати кариерата си преди няколко години, Аманда започна да се държи повече от странно.

Усмихнатата старлетка започна да се преобразява - пластични операции, екстеншъни, пиърсинги на бузите, странно облекло и задължителните селфита - това привлече вниманието на медиите преди година.

Още през 2012 г. русокоската беше арестувана за шофиране в нетрезво състояние, а после започна да бомбандира известни личности в Twitter с обидни съобщения.

Тя помоли Барак Обама да й помогне, а после написа на Риана, че си заслужавала да бъде пребита от бившето си гадже Крис Браун, защото е прекалено грозна.

Това държание беше допълнено с нови проблеми с полицията - Аманда хвърли стъклен бонг през терасата на хотелската си стая. После се оправда, че средството за пушене на марихуана било ваза. Чашата преля, когато бившата актриса предизвика пожар.

Съдът установи, че Байнс не може да се грижи за себе си, защото е психически нестабилна. Родителите й трябваше да вземат актрисата обратно под своя опека, да се грижат за финансите й и това редовно да посещава рехабилитационния център. Междувременно Аманда се записала да учи в Академия за мода и дизайн.

В началото на лятото Аманда отново се появи и показа доста по-здравословен външен вид. Уви, актрисата навърши 21 г. и вече не е под контрола на родителите си.

Проблемите й отново започнаха с нова сила - тя пак беше арестувана за шофиране в нетрезво състояние. Оказало се, че е напуснала университета, а нейни бивши колеги признали, че често са й помагали с домашните, но старлетката престанала да посещава изпити и лекции.

Преди няколко дни Аманда отново сгази лука. Докато пазарувала с приятели в популярния магазин Barney's в Ню Йорк, тя излязла от шопинг центъра, нахлупила шапка за $200, която забравила да си плати.

Попитани дали знаят за новите неволи на Аманда, родителите й признали, че нямат представа какво се случва с нея и не са я виждали от няколко месеца.

Те се оплакаха, че медиите не спират да им звънят и да ги тормозят и заявиха, че наследницата им вече е пълнолетна и може да прави, каквото си поиска.