Танцьорът Атанас Месечков, който се прочу покрай участието си в "Денсинг старс", крие хомосексуалната си ориентация, твърди бизнесменът Александър Найденов.

Повод за коментари относно това с кого си ляга латинотанцьорът провокира самият той.

Преди да прекрачи прага на къщата, партньорът на Вили Марковска и Нели Атанасова от танцувалното шоу заяви във визитката си, с която бе представен на зрителите, че не може да се оплаче от вниманието на фенки и жени, които го харесват.

"Стъпих в залата за танци за първи път, защото бях влюбен в преподавателката", хвърли бомбата Наско, за когото от няколко години се търкаля слухът, че си пада по мъже.

Месечков разказа още, че жените постоянно му пращат голи снимки и му правят предложения за секс.

Тези мачовски признания на Атанас предизвикаха бурни отзиви и подигравки в гей средите.

"Как може така да лъже този. Едно е да не си признаваш и да не коментираш ориентацията си и съвсем друго да се правиш на хетеро. Всички знаем, че мачка чаршафите с мъж", твърдят запознати с предпочитанията на кръшния Наско.



В студиото на Нова телевизия Венета Райкова се опита да защити професионалния спортист по танци.

"Абсурдно е да се питаме кой с кого спи. Не смятам, че на някого му влиза в работата с кого си ляга Месечков", каза дългогодишната водеща на "Горещо".

Райкова бързо бе репликирана от другия коментатор Александър Найденов, известен като Олинезата и като бившия на доста по-младата от него актриса Елен Колева.

"Може би единствената му грешка е, че не го заявява като Евгени. За хората не е тайна, а и на мен лично Евгени ми го е признавал. Какво лошо има, нека си го каже", отсече Майонезата.

Самият лорд Минчев остана леко изненадан, когато Месечков призна и за увлечението си по Мика Стоичкова.

"С Мика Стоичкова се запознахме в „Денсинг старс“. Истината е, че имах чувства към нея, но тя ми обясни, че трябва да замине и просто няма как да се получи", разкри Наско.

"Аз друго знам, но ще го проверя", закани се от своя страна ватманът и още първата сутрин в къщата Евгени започна да флиртува с младия танцьор, като му предложи да му гледа на кафе.