Мис Джуки Габриела Радославова хвърли бомба днес като обяви, че смята да пренощува в Къщата на ужасите в Мусачево.

Тя обаче не иска да се подложи на екстремното преживяване сама, ами си търси и компания.

"Аз съм навита да пренощувам в Къщата на ужасите, кой идва с мен? Всички истории за тази къща са истински. Често ми се налага да минавам покрай нея. Над къщата тегне старо турско проклятие. Под нея има турско гробище и манастир. Нощем има светлини над и около къщата, чуват се гласове, някой се разхожда около нея, случват се зловещи неща и който стане собственик на къщата умира от мистериозна болест или се самоубива. Една жена се беше обесила. Никой не издържа дори една нощ в нея... Още от малка имам интерес да пренощувам в тази къща. Знам много истории за нея. Къщата е имала само 3-ма собственика които измряли мистериозно. Всички други, които са влизали в тази къща, са го правили, за да проверят дали легендата за прокълнатата, зловеща къща е истинска и така след като пренощували там се побърквали или умирали!", написа Габриела във Фейсбук.



"Не само, че ще пренощувам в зловещата къща, но ще направя и репортаж. Ще заснема цялата ми нощ там. Нещо ще се случи. Скорооо", допълни Мис Джуки.

Прокълната къща в Мусачево носи смърт и лудост на хората, живеещи наоколо и осмелили се да я приближат. Постройката е разположена на 50 метра от гробищата, а местните се кълнат, че в нея върлуват демони, които не допускат никой да се приближи, камо ли да остане. Хората твърдят, че са виждали призраци и силуети и са чували гласове да идват от вътрешността на страшната прокълната къща в Мусачево, чиято история и до днес е обвита в мистерия.

Една от легендите разказва, че преди години двама майстори решили да ремонтират постройката, за да я направят обитаема. За целта те прекарали две поредни нощи в нея. Оказало се обаче, че и двете вечери майсторите сънували съвсем еднакви кошмари, предвещаващи смърт, ако продължат работата си. Уплашени, те си събрали нещата и се махнали от мястото.

От тогава никой не се е осмелявал да пристъпи прага за по дълго, а смелчаците биват спохождани от лудост, а понякога и от смърт. Местните разказват за германски турист, авантюрист, който ентусиазирано влязъл в прокълнатата къща, за да пренощува. На сутринта излязъл от там блед, треперещ и в шок. Косата му била побеляла цялата само за една нощ, а на въпроса защо не е излязъл по-рано, чужденецът отговорил, че някаква сила не го е пускала.

Преди няколко години местен мъж, живеещ непосредствено до постройката, излиза по необясними причини през нощта срещу Никулден, за да лови риба и се удавя. Близките му нямат обяснение за странната му постъпка. Според местните зад мистериозната прокълната къща в Мусачево стои проклятието на древно турско гробище, намиращо се непосредствено под мястото, на което е построена.