Беквокалистът на „Ку-ку бенд" Борис Солтарийски се ожени, пише „Всеки ден".

Певецът се е венчал на скромна церемония за бременната си приятелка Аделина.

Красавицата стана популярна като една от най-атрактивните участнички в проекта на Слави Трифонов „Умна и красива", където и се залюбиха с Боцко.

„Много сме щастливи и се обичаме, с нетърпение чакаме първата си рожба", написа Аделина в профила си във Фейсбук, където вече се подвизава като ''Солатрийска''.

Въпреки че е един от любимците на водещия, Борис не е имал честта Дългия да присъства лично на сватбата му, макар че е бил сред първите официално поканени.

Нещо повече - Трифонов дори не си направил труда да купи подарък за младото семейство.



„Двамата с Ани много искаха Слави да уважи бракосъчетанието им, но той както винаги отказа, без да даде каквото и да било обяснение защо не може да отиде", коментират от кухнята на шоуто.

Злите езици пък шушукат, че това не е първият случай, при който високият шоумен отклонява най-безцеремонно поканите на подчинените си за наистина важни поводи в живота им.

Въпреки че уж се носи на крилете на любовта, откакто се събра с танцьорката Мартина, Трифонов не се чувства докрай доволен и щастлив от живота си.

Водещият, който се слави като абсолютен тиранин и перфекционист в отношенията с подчинените си, буквално се разяждал от завист спрямо колегите си.

Причината Дългия да се дразни на хората от екипа си била, че имат щастлив личен живот, който няма нужда да крият, докато при него предпазливостта се е превърнала буквално в ежедневие.

Шоуменът отрязал и барабаниста на бенда Венелин Венков, който най-учтиво го поканил на сватбата си с победителката от първия сезон на „Мюзик айдъл" Невена Цонева, която също като Аделина чака дете от музиканта.