Роксана разкри пред почитателите си в социалната мрежа, че е била сред първите поканени изпълнители за "Планета Лято 2014", но лични ангажименти не са ѝ позволили да участва.

"Приятели, всеки ден питате, коментирате факта, че аз не съм на турнето. За да спрат всякакви спекулации, ще ви отговоря. Искам много ясно да подчертая, че по никакъв начин моите продуценти не са ме пренебрегнали. Аз съм един от първите изпълнители, който знаеше, че ще има турне и то от първо лице и една от първите поканени да са част от музикалното торнадо на "Пайнер" това лято" - казва тя в специално обръщение към феновете си и обяснява причините въпреки поканата, да не е в звездния тим.

"Не съм част от турнето, защото имам много сериозни лични ангажименти, които не ми позволяват да участвам, а не търпят отлагане. Плюс това имам поети участия, които са в различни градове в страната и в чужбина и като дати, разстояние и час е непосилно да успея да се впиша в програмата на турнето. Радвайте се на моите колеги, забавлявайте се на макс с тях, защото те са дали всичко от себе си, за да се представят по най-добрия начин пред вас и да ви накефят на сто процента".



Роксана апелира за повече добронамереност в общуването и толерантност в отношенията.

"Нека се опитаме да бъдем по-добри, да се усмихваме повече и да си казваме хубави неща. Да се радваме на успеха на другите около нас и ако не можем да помогнем, то нека не пречим. Страната ни е потънала в бедност, проблеми и нещастни случаи. Народът ни не живее добре, природата изсипа цялата си ярост върху нас, броят на жертвите и изчезналите хора от наводненията всеки ден е различен, иска ми се това да е един лош кошмар, но не е и съм много тъжна от този факт, от тази реалност. За това нека бъдем по-добри и съпричастни към болката или щастието на другите. Усмихвайте се, обичайте се, казвайте си мили неща" - подчертава фолк звездата, пише signal.bg.