Тейк Дет ще се завърнат със саундтрак за филм, съобщава Контактмюзик.

Гари Барлоу, Марк Оуен, Джейсън Ориндж и Хауърд Доналд записват песен за саундтрака на новия шпионски филм Kingsman: The Secret Service и се надяват тя да им помогне най-сетне да покорят и Америка.

"Тейк Дет са наистина голямо име в Холивуд. Композициите на Гари Барлоу са добре известни в индустрията и продуцентите искат водещо британско име да участва във филма. Групата също иска да участва, тъй като това ще им осигури прилично присъствие в САЩ, пазар, който те никога не са успявали реално да покорят. Но засега 2014 г. е голяма година за Тейк Дет и участието им в саундтрак на филм ще я направи още по-вълнуваща", разкри запознат източник пред в. "Сън".

Песента ще бъде първи нов материал за групата след албума Progress през 2010 г., за който се събраха с бившия си колега Роби Уилямс. Той обаче няма да участва в новия им албум, който се очаква да се появи по-късно тази година, нито на турнето им догодина.

Във филма Kingsman: The Secret Service ще участват звезди като сър Майкъл Кейн, Колин Фърт и Самюел Л. Джексън. Той ще излезе в кината по-късно тази година, пише БГНЕС.