Тони Стораро отпразнува своя 38-и рожден ден. Звездата Diapason Records събра роднини, приятели и колеги в ресторант в Слънчев бряг и отбеляза празника си с весел и шумен купон.

По традиция изпълнителят на "Живея само за тебе" не поема участия на личния си празник и задължително го отбелязва с голямо парти.

"Много обичам рождения си ден и винаги го чакам с нетърпение. Тогава успявам да събера всички хора, които обичам и с които нямаме възможност да се виждаме често. Винаги си прекраваме страхотно" - сподели Човека-глас.

"Най-често празнувам някъде по родното Черноморие. Така се случи и тази година. Отново беше една незабравима вечер" - добавя още той.

Партито на VIP рожденика уважи неговия дългогодишен продуцент и собственик на Diapason Records - г-н Ненчо Касъмов. Разбира се, присъстваше семейството на изпълнителя - съпругата му Валя, както и двамата му сина Фики и Емо. Сред гостите бяха и колегите на Големия Тони - Софи Маринова и Константин, с които го свързва дългогодишно приятелство. На купона присъстваха много музиканти, с които изпълнителят е работил в годините, както и негови близки роднини и приятели.



Тони Стораро получи много подаръци, но безспорно един от най-интересните е кларинет, който негов близък приятел поръчал специално от Гърция. Хитовият певец, който свири на акорденон, клавир и китара, не пропусна възможността веднага да опита новата си придобивка и успя да се справи завидно добре.

Шумното парти продължи до ранните сутрешни часове, като самият Тони Стораро поднесе няколко музикални поздрава към гостите си. Софи Маринова, Константин и Фики също се включиха със своите изпълнения за радост на гостите на заведението.

"Беше една невероятна вечер. Благодаря на всички хора, които дойдоха, както и на тези, които не успяха заради някакви професионални ангажименти или защото в този отпускарски сезон са на почивка някъде. Получих хиляди поздравления по телефона, а също и в официалната ми страница във facebook - Toni Storaro. Съжалявам, че не мога да отговоря лично на всички. Но благодаря от сърце за вниманието и обичта. Направихте деня ми още по-хубав!" - казва Тони Стораро