От трън, та на глог – така Благой Георгиев си сменя любовниците, за сметка на прекрасната жена, която има.

Близки до набожния футболист не могат да му се начудят с какъв акъл остави хубавата Христина заради изкуствената Биляна Евгениева.

А в интернет буквално го скъсват от подигравки. Причината е не само във външния вид на Биляна и сравнението между нея и Христина. Семейните ценности, особено когато са намесени и деца, са преди всичко за българите и именно за това те не могат да проумеят защо Благой за пореден път оставя жена си.

Христина му роди две деца, прости му поредица от изневери, някои от които изключително унизителни. Благой се разкая неколкократно и уж се зарече вече да почита семейството си, отново тръгна по грешния път.



Най-комичното в цялата ситуация е, че футболистът не спира да парадира с вярата си в Бога, а в същото време не е никак богобоязлив.

Другият пародиен момент е реакцията му, когато се разкри за връзката му с Биляна. Той скочи като попарен, започна да отрича и да плаши медиите със съд, обиден и възмутен от „клеветите“. Само ден по-късно в „Поверително от NL“ излъчиха папарашки кадри как се гушка с Евгениева.

Между другото, бившата еротична танцьорка също отнесе подигравки. „Добре се беше загнездила при Христо Сираков, след годежа й беше в кърпа вързан. А сега с Благой Георгиев ще яде дръвцето. Скоро ще му омръзне и ще се върне при жена си, а Билянка ще трябва пак да се върти на пилона“, злорадстват по форумите, пише hotarena.net.