И този път в светската ни дисекция ще бъдем доста безпощадни към онези ВИП персони, които са си го заслужили благодарение на външен вид или държание...

Благо Георгиев - с перманентно мазна коса

Да му казваме на Благо - Блажко доста му отива, тъй като често ходи с мазна коса. Сякаш в периода, когато бе с къса коса имаше по-голям чар и изглеждаше по-чистоплътен. Явно обаче футболистът не може да се раздели с дългата си коса.

Като прибавим и това, че често се секне по терена, картинката съвсем се допълва. Е, още ли Георгиев ви е секси?



Манията да си направиш нов нос

Напоследък в българския шоубизнес доста популярни лица прибягват до пластичната хирургия. И ако преди време изкуствените коси бяха ултра модерни, то сега да си направиш нослето е все едно да отидеш да пиеш кафе.

Алисия, после Десислава и Златка Райкова... Не загубиха ли обаче индивидуалността си, по-големи сексимволи ли ще станат и как ще прелистват албумите със старите си снимки?...

Жълтите зъбки на Линдзи Лоън

Появявайки се вчера на светско събитие в Лос Анджелис Линдзи Лоън ни накара спешно да я отведем при зъболекаря.

И докато преди блондинката се славеше с една от най-красивите усмивки в Холивуд, сега цигарите тотално са пожълтили зъбите й.

Бихме посъветвали палавницата две неща - да отиде за избелване на зъбките или да си държи устата затворена. В противен случай може да усетим и лош дъх, кой знае?!