ДесиСлава все още е без международен паспорт, след като в края на декември от американското посолство задържаха тескерето й и й отказаха виза, призна самата тя.

Деси планираше да прекара поне две седмици в Страната на неограничените възможности, но посланик Уорлик и хората му изненадващо я отрязаха, пише blitz.bg.

„Имах намерение да направя няколко участия в Щатите, но за съжаление стана много в последния момент и организаторите ми нямаха време да съберат необходимите документи за работна виза.

Въпреки това реших, че след като имам туристическа виза, ще отида в Америка със сина си. Това щеше да е възможност да разгледа държавата, в която е роден, и да се запознае със свои роднини”, сподели разочарованата изпълнителка на „Мъжете всичко искат”.

*Деси със сина си

След отказа да влезе в САЩ, тя излезе с обръщение, в което се извини на хората, които са искали да я видят и чуят.

„Аз разбрах, че в Ню Йорк и Вашингтон не са отменени участията ми и хората до последно са мислели, че ще отида. Това не е редно! Още веднъж им се извинявам за това, но вината не е моя.

Още преди Коледа паспортът ми бе задържан от американското посолство и дори не можах да заведа сина си там. Още преди Нова година беше ясно, че аз няма да пътувам. Било е редно да махнат рекламата”, обясни певицата.

*ДесиСлава

Тя се оплака, че от американското посолство все още не са й върнали паспорта.

Вижте фотогалерия:

ДесиСлава на участие

Гореща фотосесия на ДесиСлава от Малайзия

ДесиСлава

Вижте видео:

Десислава - Искам те пак