Ангел изказа благодарност към Дебора по повод новия й клип, в който изпълнителят е главен герой.

"Благодаря на моята колежка Дебора за поканата да участвам в нейния клип. На мен песента вече ми е любима, надявам се и на вас да ви хареса. Заслужава си да се чуе и види" - написа той в своя фейсбук профил.

В клипа към "Твоя" Ангел показва и страстта си към моторите. Стилът на видеото е романтичен с нежни цветове в естествена и непринудена обстановка в житата край Драгоманското блато. Видеото е дело на режисьора Йордан Петков.

"С Ангел сме много близки, често ходим заедно по участия. Той има много добри актьорски заложби и е луд по бързите скорости. Поради това реших да го поканя за мой партньор в клипа" - сподели певицата.

По време на снимките в старата къща подът пропаднал и Ангел спасил Дебора от неприятна случка. Благодарение на бързата му реакция до инцидент не се стигнало.

"Той е уникален човек. Знам, че винаги можем да разчитаме един на друг. Благодаря от все сърце за страхотното му участие в моето ново видео" - каза певицата на “Ара мюзик“.

В неделния ден Ангел се включи в инициативата "Живей активно", която се провежда всяка година и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот. Певецът игра тенис в Южния парк и така показа съпричастността си към кампанията.