Фолк певицата Мира подготвя нова песен.

Тя е сигурна в успеха на предстоящия си проект, защото песента била проверена вече пред публика.

"В последните години правя песни, за които съм сигурна, че ще имат успех, а не просто така да имам нещо ново. Бях на едно участие в Белгия и чух една песен, която много ми хареса. Оказа се, че тя е на един български оркестър. Свързах се с музикантите и ми решихме да я направим заедно. Това е изненада не само за моите почитатели, но и за продуцентите им, защото все още не съм им казала за идеята.Песента е типично в мой стил, текстът е купонджийски. Песента е популярна, особено за хората, които обичат по-ориенталска музика, но ние я правим в по-модерен вариант, за да може добре да се възприеме по клубовете. Предстои да й направим и един хубав клип. Вече съм говорила с режисьор, със стилисти, остава само да я запишем песента".

За момента Мира не издава нито името на състава, нито заглавието на хита, но казва, че скоро ще бъде презентиран новият вариант, в нейно изпълнение. "Юли месец - в средата или в края, ще бъде готова песента с видеоклип" - сподели певицата пред Signal.bg.

"Аз съм вече достатъчно години на сцената и хората ме познават с това, което съм правила. Не искам да пускам песни само, защото трябва да имам нещо ново. Ситуацията в България вече не е такава, че да предразполага да правиш нови парчета. Аз съм изпълнител, който реално живее от това, което работи. Не е някой да ми дава излишно, да ме спонсорира, за да правя нови продукти. Не е рентабилно да правя парчета нон стоп, при условие, че не мога да ги изкарам средствата от ангажименти, които имам" - обясни изпълнителката.