Стивън Сегал няма да участва в поредицата "Непобедимите", защото не харесва някои от участниците в нея.

Още преди време 62-годишният актьор отхвърли категорично идеята някога да се присъедини към звездния състав на екшън поредицата, а сега разкри причината за решението си. Запитан защо никога не се е появявал във филмите, той отговори: " Просто не харесвах някои от хората, които участват".

Сред звездите от "Непобедимите" бяха Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм и Джет Ли, а Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер се присъединиха във втората част от поредицата.

Макар че в третата част се включиха още известни имена като Антонио Бандерас, Уесли Снайпс и Харисън Форд, Сегал е категоричен, че не се интересува от участие.

"Животът е твърде кратък, за да работя със смешни хора", заяви той пред сайта The Big Issue. Той обаче потвърди, че обмисля да създаде свой отбор от екшън герои за собствена продукция.

"Това може да се случи. Харесвам Джейсън Стейтъм, харесвам Джет Ли, такива хора", сподели Стивън.

Сталоун, който е режисьор на първата част от "Непобедимите", призна преди време, че е имал разногласия със Сегал в миналото.

"Стивън Сегал каза, че няма да се свърже с подобен тип, имайки предвид мен. Така че аз го залепих за стената", разкри Сталоун, пише БГНЕС.