Антонио Бандерас отново ще посети страната ни, но това ще стане най-вероятно през втората половина на месец септември.

Звездата от „Десперадо” е най-прясното попълнение в каста на холивудската продукция „Непобедимите 3”. И като част от екипа на Сталоун ще се вихри в павилионите на „Ню Бояна Филм”.

Там е предвидено да се заснемат част от сцените в продукцията. Влизането на Бандерас в екипа на екшъна бе потвърдено в личната страница на екранния Роки Балбоа в Twitter.

А вчера през целия ден представител на Рамбо даваше интервюта за включването на звездата от „Десперадо” във филма.

Радвам се, че ще работя отново с Антонио. Освен че е изключителен актьор, той е от малкото останали джентълмени”, написа в социалната мрежа екшън героят.

Той харесва испанеца още от 1995 г., когато заедно играха в лентата „Атентатори”. Другото име, за което официално се разбра, че ще видим в „Непобедимите 3”, е Мел Гибсън.

Докато за него обаче е ясно, че ще играе злодей, то за момента няма особена конкретика за персонажа, в чиято кожа ще влезе Бандерас. Според говорител на звездата от „Маската на Зоро”, актьорът все още не е подписал договора си за участие, но наистина има предложение, което най-вероятно ще приеме.

Припомняме, че пред седмица стана ясно, че Брус Уилис отпада от „Непобедимите 3”, защото със Сталоун не са се разбрали за хонорара на звездата от „Умирай трудно”.

Слай бесен написа в Twitter: “Алчност и мързел ­ начин да си съсипеш сам кариерата”. Веднага след това обяви, че мястото на Брус се заема от Харисън Форд.